Díjak kiadott heti Newsweek a Kronenberg Alapítvány, akik közösen végrehajtott című projektA felelős üzleti. A projekt partnerei Akadémia oi fejlődését jótékonysági Lengyelországban, tiszteletbeli védnöksége vette át a minisztériumA helyi fejlesztés, a média által nyújtott támogatás a Forbes és a havi naplót. Troton nyerte aCég több éves részvétel a problémák megoldásában, mint egy helyi cég és a munka a környezet védelme érdekében.

 

ISO 9001

ISO 9001 vonatkozik a minőség. A legfontosabb követelmény a szabványok közé tartoznak többek között,bevezetését az ellenőrzési dokumentumok és jegyzőkönyvek kezelésének javítására való részvétel minőségirányítási rendszer, rendszerezése kezelése, Stabilizálása a végrehajtási folyamat a termékek, végrehajtásának rendszeres szűrés (vevői elégedettség, termékek, folyamatok.) Bevezetése ISO 9001 hatással értékét márka. Ez növeli a hatékonyságot és sebességválaszt az ügyfelek igényeihez, ezzel is növelve elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ismerkedés a tanúsítvány növelimunka hatékonyságát, és azt is előírja az állandó ellenőrzés alatt termékeinket.

 

ISO 14001

A cél az ISO 14001A környezetvédelemre vonatkozó, a támogatás szervezetek tevékenységét, a termelés és szolgáltatások,amelyek hatással vannak a környezetre, valamint hatásait minimálisra csökkentsék a környezetre és hatékony felhasználásarendelkezésre álló források minden területen való činnosti.Norma ISO 14001 nem vakmerő kapcsolatos követelmények politikakörnyezetvédelem a vállalat. Fő követelmény, hogy a szervezet szabályozzákközött a szervezet környezeti politikája, tartsák tiszteletben rendeletek, meghatározza a környezeti szempontokAmelynek értelmében a generált lista azon szempontokat, hangsúlyt fektetve azok, amelyek aÜzleti tevékenység kiemelkedő fontosságú. Ennek alapján a vállalat az lenne, hogy megfogalmazta céljait, feladataitprogramok és a környezetvédelem. A legfőbb és legfontosabb követelménye a szabvány még mindig az irányt a szervezetönfejlesztő.

 

Fair Play Szövetség: 2004, 2005, 2006

Program Egyesület Fair Play "csatolták az állam Kereskedelmi Kamara és aáltal szervezett Kutatóintézet demokrácia és magánvállalkozás. Sok területen a szélsőséges és tegye meg a vezetők a regionálisIrodák   tiszteletbeli elnökségi A szövetség    . Az együttműködés a programban felkérték intézményekpromóciós és reklám vállalatok, a munkaadók szervezete, a klubok és a gazdasági társaságok az egész köztársaságban. VásárA játék az üzleti világban az egyik legnagyobb becsben tartott díjat. Mi vagyunk a 2004-es díjazottak, 2005-ben és 2006-ban. 2006-ban voltunk a tizenöt cégek, jutalma egy különlegesszobor!

 

Gazelle üzleti: 2003, 2004

Gazelle egy üzleti projekt, végre közösen kilenc üzleti napilap tartozóBonnier kiadócsoport. Ennek célja, hogy jutalmazza a legdinamikusabban fejlődő kis-és közepes méretű vállalkozások, amelyek működneka piacon. Ahhoz, hogy vegyen részt a verseny hozza pénzügyi eredményeit az elmúlt három évben, és megjelenésezeket az adatokat a regisztrációs papírokat a cég. Ezeket az eredményeket aztán ellenőrzi Coface Intercredittel Lengyelország. KöszönömEz a verseny csak nyitott becsületes és megbízható cég, amelynek tevékenysége teljesen priehľadná.Gazeluvállalkozásunkban szerzett 2003-ban és 2004-ben.

 

A cég: 2003

A cég - az értékeléstovábbították a szerkesztők az "Economic Review" melléklete, "jogi újság." Abban a versenyszerkesztői mutatja be és értékeli a lengyel, tökéletesen működő vállalkozások számára. díjasok nyerni a piaci versenyt, diadalverseny befektetés a technológia, az infrastruktúra, a teljesítmény és a minőség. megszerzése érdekében az árak valószínűlegCégek, hogy fektessenek be a képzésbe munkavállalók és javítva készségek, valamint igazítsák tevékenységeiket európaiszabvány. lettünk győztesek a díjat 2003-ban.

 

Lengyel siker: 2004, 2005, 2006

"Pölsnagy siker "az celopoľská versenyképes gazdasági sikere a lengyel cégek. celopoľské szervezője a verseny egy olyan fórum, vállalkozások előmozdítása. Promóciósprogram végzett ezen a versenyen, célja, hogy kiemelje a legjobb üzleti és folytassákAz utak, fejleszteni saját erőfeszítéseiket.

  A vállalkozások előmozdítása cselekedeteik, és a koronássikert, amellyel ösztönözni az üzleti fejlődés, amely a fő fegyvert a munkanélküliség növekedését. A verseny együttműködésÚTMUTATÓ égisze alatt a Gazdasági Minisztérium, Szociális és Munkaügyi Minisztérium a Lengyel Köztársaság. Mi vagyunk a kitüntetettek a ezt a díjat2004, 2005 és 2006.

 

Košalinský penny: 2004, 2005, 2006

Košalinský penny - gazdasági értékelése az év - az árKošalinská által nyújtott Ipari Kereskedelmi Kamara védnöksége alatt a herceg a Nyugat-Pomeránia és az elnök az állam akamrában. D ENAR ítélik oda a vállalatoknak az aktív és dinamikus fejlesztési tevékenység a helyitársadalomnak. díjat is kapott az építési ilyen járda és buszmegálló Ząbrowě (aholszékhelye a cég), valamint a támogató egyesület rákos betegek victoria.

 

Helyi szakértő Természet: 2005, 2006

Ez a díj odaítélése az alapítvány "Tudomány a Környezetért" nyújtó vállalkozásokraa társadalmi események és a szerves természet és azok is, akiknél az aktív cselekvés mellettTermészet és új technológia, környezetbarát prostrediu.Naša cég kapta ezt a megtiszteltetést a beruházástermelési rendszer, környezetbarát, a bizonyítvány megszerzéséért, a "környezetvédelem"14001, az aktív részvételt az elfogadás esetén a folyók és a pénzügyi támogatás középpontjában egy faj farkasA Stobnici.

 

Cég közel a környezetet: 2006

Ez a verseny égisze alatt tartanak, a Környezetvédelmi Minisztérium és az Európai Parlament, a LengyelKöztársaság. Kitüntetettek Ez történt 35 cég az egész ország, ami a különböző iparágak ésszolgáltatásokat.

  Díjazott cég egyesíti egy dolog: vegye figyelembe a környezetvédelmi szempontok az erőforrás fölényétverseny és a elemként létrehozására környezetvédelmi feladatok. Mindezek a vállalat megkapta a bizonyítványt "közeli cégkörnyezet ". Sőt, az egyes tevékenységek ökológiai, kapott három különdíjat:

  •    DHL Ekspres Lengyelország, sro. - Létrehozását és fejlesztését az ökológiai felelősségaz üzleti életben
  •    Végső vállalkozás, mint Dąbrowa Górniczai - a figyelembe véve a környezeti tényezővállalatvezetés
  • Cég TROTON, Sp.. z oo - az épület az elismertségét támogatja a helyi ökoszisztémákra.

 

Golden orbitális: 2006

Díj odaítélése a havi speciális, "Chemical Market" égisze alatt a Gazdasági Minisztérium, Munkaügyiés Szociális Bizottság, a tanács Vegyipari és az Association of Mérnökök és Technikusok Vegyipari. Van egynyertesei a verseny. versenybizottság elismerte értéke egyik legújabb termékek - cementu, dúsított üvegszálas - MASTER BLACK.

 


FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2018 AB profitrade s.r.o. .