Jó tömítése meghosszabbítja az életet a jármű javítás után. Gyakorlatilag az összes problémát a rozsdaautó indul ízületek.

Ez a cikk   fog összpontosítani problémákat okozhatnak a régi putty, hogyan lehet eltávolítani őket, és bizonyos fajta tömítőanyagok, amelyek elérhetők a piacon. Szintén itt leírt néhány trükköt, hogy lehet hasznos alkalmazás.

 

Zavarai tömítőanyagok

Poruchy tmelov Zavara és megsemmisítése tömítőanyagok lehet végzetes. A kép a járművet,ez volt az utolsó 41 év tárolt nedves környezetben. Putty lemondott, és lehetővé teszi a víz behatolását a hegesztett kapcsolatok védtelen. Korróziója hegesztési varratok és lemezek megsemmisült, és ki kell cserélni.

Egyes helyeken az autón, amelyek jobban ki vannak téve a korróziónak, mint mások, vagy a gitt egyáltalán. Ők jártak rosszabbul, és valószínűleg így korrodált összeköttetések már nedves az eredeti csomagolásra.

Fokozatosan kezd javítását, cseréjét, idősebb (több mint 20 év), gitt vagy térelválasztó, amelyek jelei szilánkos törés ellen. Régi tömítés lehet távolítani a fém kaparó és egy forró levegős pisztollyal.

 

Egységes alkalmazása tömítőanyag

Aplikácia tmeluA cél az, hogy minden pecsét a ragasztó ízületek és varratok egy autó, ami előidézheti a későbbi korróziót. Minden kis rést a fókák felszabaduló víz a fém és a cement, amely a rozsda, ezért azt úgy kell nagyon óvatosan és szépen.

A termelők az elmúlt 30 évben azért jött, hogy alkalmazzák-fém tömítés szárított bevonat, mint amelyet közvetlenül a fém. Autófényezés tömítőanyag általánosan alkalmazott a primer (tömítőanyag háttér), illetve a cink alapján (90% cink).

Ahhoz, hogy összetartó használata ajánlott poliuretán tömítőanyag (pecsét), aki a szakmai autófényezés. Ez nem lehet lecsiszol, tehát azt úgy kell pontosan és egyenletesen, de lehet törölni a festéket. Poliuretán tömítőanyag általában végzik csövek az S & uacute; szánt alkalmazást Spájanie blatníkov (Bond) fegyvert. A képen ugyanaz   szakasz, de kisimítják   .

Az eljárás egy egyszerű, dip ujját, ronggyal vagy kefével a oldószerrel előtt mennek utána tömítőanyag. Hígító okozhat tömegés nem fog ragaszkodni. A tömítő használt cellulóz alapú szintetikus vékonyabb, és a szintetikus alapanyag használt hígítók.

Egyes márkák lehet valamelyest célravezetőnek, ezt a technikát, amikor a használó cellulóz és szintetikus vékonyabb. Ez okozza roztečenie számít.

 

Ötvözi a szárnyak

  Spájanie blatníkov Néhány régebbi autók külön szárnya. A hiányosságok is szivárog a víz, bár aszárnya, amely jól lezárt és a beruházások mindkét oldalon, így az összes kapcsolatot meg kell tölteni formák és ragasztót.

Ez a technika lehet egy kicsit pazarló, mivel ezt használja több töltelék amely aztán kell a sima az előző esetben.

 

 

 

 

Alváz

PodvozokA fénykép lelőtték alulról a szárny feletti első kerék festés előtt. Sok cement látható a képenalkalmazása révén az ízületek és a hegesztési varratok elérendő tökéletes szigetelést (háromszög a jobb felső sarokban, és becsomagolta a bal felső görbe). Tömítőanyagot alulról megakadályozza a víz megy el az alsó színt a másik oldalon a lemez.

Putty hagyni, hogy a jobb alsó sarokban arra használták, hogy lezárjuk a szárny összeszerelése. A felesleges tömítőanyagot is lengyel, és törölje az egész együttes, hogy megakadályozzák a víz behatolása, és így nem hagy teret a víz, amely korrodált hegesztési.

Bármely hegesztés, közös vagy egymást átfedő lemezek szükséges megfelelő pecsét.

 

Átfest

PrelakovanieHa a gitt kisimította oldószer felhasználásával kell prelakovávať nagyon jól. A képen belül a szárny, mely egykor borított egy réteg cement és 2-szer egy színt.

Putty felismerhető csak akkor, ha hiányzik hely a szélén a varrat karima.

 

 

 

 

Csiszolva gitt

Brúsiteľný tmel Csiszolt tömítőanyag költséghatékony alternatívát helyett poliuretán anyagok (költség mintegy harmada az ár), és gyorsan alkalmazni. Is lehet őrölni, hogy bizonyos mértékig, lényeges előnyt. A hagyományos szolgáltatásokat jellemzően használt poliuretán anyag, mertlehetősége a megsemmisülés, de a kevésbé hozzáférhető ízületek alatt az autó jobb használni tömítőanyag.

A töltelék elég ragadós, és nem tartósság megnyitása után a dobozokat. Használja is használhatja a módosított kefét (vágott hosszának felét a szőrt), ami segített a zavartalan megjelenés.

 

Egyéb lehetőségek tömítések

Szilikon

Soha ne használja a szilikon az autó. Szilikon nem festette át (ez nem lehet alkalmazni, vagy autolack szín), és ami még rosszabb, meg is kap a levegőbe, és znešistiť egyéb lemezek az autó, ami szintén nepretierateľné (További információ a "Rybých szemek" című részben a hibák kijavításával bevonattal).

 

Putty a szalag

Ez a pecsét általában csomagolt tekercsekben papír hátlapja. SzállítvaA különböző anyagok és fel lehet használni, hogy zárjuk le a testet az alváz vagy ajtótömítés betétek   a ajtókeret.I t is nagyon hasznos   részeken, amelyeket nem tiszta használata után a tömítőanyag.

 

Lakkozott tömítés

Striekateľné pecsét gyakran használják autógyártás. Alkalmazza gyorsabb, mint csiszolva putty, de ehhez egy speciális alkalmazás fegyvert, ami meglehetősen drága.

 

 

AB profitrade Company, Ltd. semmilyen módon nem felelőshasználati utasítás és károkért. Ez csak egy kiegészítő szöveget.


FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2018 AB profitrade s.r.o. .