Felhasználási feltételek

Beszerzése és visszatér

Vásárlási az online üzletben kötelező, és a megrendeléseket csak akkor lehet törölni telefonon 12 órán belül elküldi az érdekében. Ha nem elégedett lehet visszatérni az árut 1 napon belül a megrendeléstől.

 

Tulajdon

Beszerzett áruk a tulajdonát AB profitrade Kft. teljes kifizetésig tartó időszakra.

 

Szállítási információk

Szállítási számított 48 órán belül csak hétköznap, kivéve ünnepnapokon és csak rendszeres vásárlóinknak, ha az áru raktáron. A nagyobb vásárlásokat, a cég AB profitrade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy kiterjesszék a szállítási határidőket. Vásárlása esetén személyes gyűjteménye letölthető minden nap (hétvégén és ünnepnapokon is) megállapodás alapján telefonon a cégünk.

 

Promóciók

Vásároljon nálunk és kap a pontokat vissza minden vásárlás után. Minden 10 centes akkor kap 1 pontot hűséget, és így olyan termék, amelynek ára 5,35 € kapsz 53 pontot, amelyet ki lehet cserélni a kedvezmény; Kupon amelynek értéke kerül levonásra a következő vásárlás.

 

Kényelem program

Igénybe kedvezményesen a vásárlások tőlünk. Ajánljuk boltba, hogy a barátod, írja a lap ajánlását program e-mail címet, amely össze fogja kapcsolni az üzletünkben. Ha a barátod nyilvántartások velünk, ha regisztrálsz, adja meg e-mail címét, és sikeresen, hogy 3 megbízásokat kap Ön és ismerőse kedvezményt a 3%-os jövő érdekében.

 

Árkedvezmény Kupon

Minden akciós kuponok megtalálható abban a részében, a kedvezmény kuponok. Ahhoz, hogy használni a szelvényt, írja előtt megerősíti a sorrendben (!) A bevásárlókosár kupon kódját és érték automatikusan levonják.

 

Kuponok is kapott három módja van:

  1. Az Exchange hűség pontokat Kedvezményes kamatozású lapon promóciók
  2. A kényelem a program, ha & scaron; Kereskedelmi Ajánljon egy barátjának
  3. A születésnapi egyre 3%-os kedvezmény a rend, de ez a kupon érvényes egy héten keresztül, tehát ha nem használjuk, elvész

FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2019 AB profitrade s.r.o. .