A technika alkalmazásának tömítőanyag a kiegyenlítési hornyok és a festés előkészítésére

 

A trükk az, hogy fel fogjuk használni acél vonalzó alkalmazni a tömítőanyag.

 

1. fázis: adagolók

Použitie pravítkaA képen az 1-es acél vonalzó orientált ezért utána ment irányba zhybu szervezet, ahol a mélyedésbe, és tegye számunkra kiemelt helyzetét a szünet. Vonalzó kell acél, mert a kanyarok acél szépen és egyenletesen. Alumínium vonalzó is megrázta.

Között uralkodó és karosszéria látható a különbség, hogy ki kell tölteni putty. Általában, egy ceruza jel hely körül a Depresszió, amennyiben ez szükséges alkalmazni töltelék gitt.

 

 

 

Aplikácia plniča Tömés tömítőanyag felületén alkalmazott spaklival a klasszikus hely, mi meg előre ceruzával. Filler (tömés cement) alkalmaznak a tiszta csupasz fém csiszolás biztosítása megfelelő keménységet és az erőt, bár a modern töltőanyagot (betöltő putty) kell tartani határozottan akomkoľvea padlóra.

Befejezése kezeletlen felület színét lehet problémás - festéket permetezni a felületre zaschínaní beolvadt a cementet egy kötetet miatt a környező régi színe és fényessége körül a töltőanyag vonalak maradnak az újonnan elhelyezett színes. A cellulóz festék ezek a sorok megjelenhetnek egy-két hét után a festék megszárad.

 

 

Postupné odstraňovanie tmelu Amikor vzhladzovaní tömítőanyag acéllemez test újra használni a vonalzót. Lassan és határozottan húzza az uralkodó ellen, a terhelési lapot alkalmazása után tömítőanyag. A legtöbb fénykép tömítőanyag eltávolítják, és ott továbbra is csak annyira, mint valóban szükséges. Ez jelentősen csökkenteni fogja az idő, csiszoló fém a forma szükséges, és azt is csökkenti az cement - anyag (cement) el kell távolítani egy uralkodó használható újra bárhol a járművön.

Ez a technika remekül működik a férfiak és scaron, Azaz a felületek (horpadások). Helyen több mint 20 cm-es vonalzó teszi vontatás cement szélén sag nyomás alatt töltelék. Ebben az esetben van szükség, hogy egy vonalzót, és másodszor is, amely eltávolítja a felesleges tömítőanyag.

 

Takmer hotový povrch A következő képen azt látjuk, a lemez tapasztás. A bal felső sarokban a depresszió maradt rosszul kitöltött, de mások számára lehetővé kell tenni, hogy finoman csiszolt szinte kívánt formára / megjelenés. A refinished javasoljuk csiszolópapírral durvasága, 80, de lehet használni szerint keménység és más tulajdonságait cement.

Következő használja a vonalzó megmutatja helyeken, ahol túl magas, vagy fordítva, ami még nem dotmeliť.

 

 

 

 

 

 

Nanesenie viac vrstiev tmelu Depressziótól, amit tmelili volt, rosszul kitöltött, mert szükség volt rá néhány több rétegben. Tömítőanyag alkalmazott egyetlen hely, ahol már jelezték előre a ceruzát.

De mint kiderül, egy ceruza lehet a legjobb módja a jelölés - a ragasztó nagy valószínűséggel nem tapad az a hely, ahol maradt grafitceruza, ezért jobb jelölt alkohol Centropen fixo horpadások.

 

 

 

 

 

 

 

Čiastočne obrúsenie tmelu Egészen ebben a szakaszban általában csak a száraz csiszolásra. Alkalmazása során a tömítő kialakított felületén különböző folyóiratoklyukak és légzsákok, hogy csapdába a víz. Víz alá szorult a bevonat a forró nyári napokon általában formában buborékok vezető opukávaniu autó festékek, ezért jó, hogy elkerülje ezeket a hiányosságokat.

Köszörülés ajánljuk 80-as csiszolópapírral, és csiszoló mindig őrölni. Kézzel vágott nyomtatási számos dörzspapírral, és fel čmuhy.

 

 

 

 

 

 

2. fázis: simítás

Nanesenie finishovacieho tmelu Kitöltő kitöltő hagyja a felületet sima elég a festék felhordására, ezért meg kell tenni kiigazítására és sima. Amellett, hogy a dörzspapír karcolások felületén előfordulhat r ô szennyezés légzsákok és az egyéb hiányosságai.

Javítása érdekében a felület használata finishovací tömítőanyag, ami általában alkalmaznak azonos simítóval általuk alkalmazott töltőanyag gitt.

Ezt a tömítést kell alkalmazni a legvékonyabb réteg lehetővé az egész felületen horpadások, ezért mindenütt, ahol a encapsulant tömítőanyag használni.

Finishovací tömítőanyag, azonban soha nem szabad használni a mély repedések a töltelék - az ilyen felületi egyenetlenségeket használata szükséges ragasztó maradékot, amely tele volt horpadások.

 

Vybrúsenie finishovacieho tmelu Az első papír ajánlott darál a felületi érdesség 240.

Általánosságban elmondható, köszörülés blokkok csiszolva több szélének színét (él), mint a közepén, így ez esetben kell csiszolni egy blokk szögben, hogy megakadályozza ezt a hatást, és azt is, hogy elkerüljék új barázdák.

Putty felszívja a vizet, ezért kellhagyja megszáradni legalább 24 órával a start befejezni alkalmazott autolack.

 

 

 

 

 

Pripravené na použitie primeru Lemezek oldalán a jármű fel kell készülniük a festmény, de akkor is meg kell tisztítani a helyet, ahol a csupasz fém (netmelené ek) származó rozsda. Ez adódhat a nedves köszörülés vagy hatása a levegő páratartalma. Az ilyen rozsda rendszerint tisztítani 90 törmeléktől vagy 100

Javítás szervezet érinteni úgy tűnik, hogy tökéletes, de valójában még mindig nem alkalmas eléréséhez a tökéletes lengyel autó festékek. A következő lépés az, hogy vágja le egy spray tömítőanyag betöltésére - alapozó.

 

 

 

Befejezése bevonattal

Vyplňovanie časti karosérie s náterom

A Tanács arról ismert, hogy megtisztítsák a testet a csupasz fém, de ma már nem így tesz, mert a modern cement tartsa erősen, hogy szinte minden típusú autó festékek és bevonatok, amelyek csak tisztított dörzspapírral. A képen is fényképezett szünet, lezárult alkalmazása után tömítőanyagot a festék.

A legnagyobb veszély lehet beszivárgás és berendezés, különösen akkor, ha cellulóz festeni. Az új bevonat felszívódik a kitöltés a cement-és szárítás környezeti autó festékek berendezés a széleken eredő tömítőanyag.

Minimalizálása érdekében villogó autó festékek, célszerű darál a cement törmeléktől, majd 240 aa közepén és szélén papír öntapadós grind érdesség 400. Ez abban is segíte karcolásoktól felmerült köszörülés durva papírt, és amely után a kérelem és az azt követő szárítás autó festékek néz ki tényleg rossz.

 

 

 

Kitöltése és simítása hegesztett kötések

A hegesztett kötések, ez normális, hogy a felület elkezd autó festékek, alkalmazva egy idő után a kis lyukak, különösen bizonyos típusú hegesztő. Hegesztés után (hegesztés köszörülés), tartsa a fény az alsó és felső lemez lemez megfigyelni, hogy a hegesztések nem hagyott lyukakat. Ezeket kell minden esetben dozvarované és teljes Mielőtt elkezdené töltés tömítést alkalmazni, mert abban az esetben, begyógyulnak a hátsó oldalán kaphat vizet, megy a cement-és autó festékek nem kívánt buborék, ami okozhat opukávanie autó festékek acélból . Ezért javasoljuk, hogy amellett, hogy minden pecsét a hegesztett pecsét hogy megelőzzék a buborékok a lyukakon keresztül, akiRé nem vetted volna észre.

 

 

AB profitrade Company, Ltd. semmilyen formában nem felelős a használata a fenti utasítások és az esetleges sérüléseket. Ez csak egy kiegészítő szöveget.

 


FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2018 AB profitrade s.r.o. .