Alkalmazása autó festékek

Sok idő, amikor festészet elkötelezett készül a test alapos alkalmazására autó festékek, de a legtöbb készségek használt alkalmazások jobb autó festékek.

Viszonylag drága, lehet, hogy kibocsátás céljából festészet szakmai festékboltban, ahol lehet alkalmazni autolack termikusan vezérelt pormentes környezetben minőségű felszerelés és képzett festő.

 

 

Eljárás a kérelem autó festékek

Dvere po 2 aplikáciach autolaku

Között eltelt idő az alkalmazási réteg az első és utolsó kocsi fest a minimumra kell csökkenteni a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni a lehetőségét a szennyezés por autó festékek és különböző részecskék. Idő szükséges szárítási autó festékek minden réteg változik, attól függően, hogy a gyártó és típus a festék, valamint számos különböző alkalmazások, autó festékek (szín, típus, stb) .. Pl. a lemezt a képenautolack ahhoz, hogy csak 2-szeres. Egyes autók festékek élénk színeket a cellulóz-alapú alkalmazások igénylő akár 4 festéket, hogy sikerült elérni 100%-os átfedés az alapul szolgáló szín.

 

 

 

Csiszolás festék

Brúsenie vrstvy autolaku

Tisztességes felület és megjelenése az autó festékek csak úgy lehet elérni alkalmazásával már festeni fegyvert, de sok festő autó festék réteg homok finom csiszolópapírral elérése egy még jobb és simább felületet. Szín kell keverés előtt hagyjuk megszáradni egynapos (legalább 12 óra), de még ebben az esetben attól függ, hogy a gyártó az autó festékek, valamint a típusa és összetétele. A šmirglovaní nedves kapcsolatot papírt, és helyezze egy szappant, hogy ne eltömődés a papírt. Miután szükség van nyomainak eltüntetésére az autó festékek szappan.

A teljesen sík tükör felület ajánlott őrölni a lapapírt 1200-as, majd a lengyel ragyog. Ez a módszer segíthet diagnosztizálni hibák és hiányosságok, amelyek a gépjármű festékek, de nem mindig működik.

Amikor a festés közvetlenül a gépkocsialkatrész-gyártás festékek keletkezik a felületen finom narancshéj. Ahhoz, hogy ilyen hatás lekopott festék papírra finomság 800, alkalmazott az utolsó réteg autó festékek, majd polírozott.

Meg kell azonban óvatos, hogy nevybrúsili festék illeszteni - akár halált is okozhat problémákat, ha a plusz réteg autó festékek, majd a csiszolás igényelnek.

 

 

Permetezés eljárás

Sprejovanie dverí

Eljárás a permetezés különösen fontos, ha festéket alkalmaznak, hogy elkerüljék a permetezés már festett részek. Először is azt kell permetezni csukódó ajtók, a csomagtartó zárása és azon belül a motortér előtt nanAsat autolack a fő karosszériarész.

A helyes eljárás elengedhetetlen a jó festmény, de szintén szerepet játszhat veľlkú festő tapasztalat az ilyen anyagok és munkák, valamint a munkahelyi környezet. További információ a permetezés és a festészet található cikk hibajavítást bevonattal.

 

 

AB profitrade Company, Ltd. semmilyen formában nem felelős a használata a fenti utasítások és az esetleges sérüléseket. Ez csak egy kiegészítő szöveget.


FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2018 AB profitrade s.r.o. .