Senki sem tökéletes. Szakmai autófényezés, hogy sokkal kevesebb hiba, mint a kezdők, mert a tapasztalatok és ismeretek, valamint amiatt, hogy már van egy nagyon jó műhely berendezések.

A legtöbb hiba fakadó festmény javítható könnyen és gyorsan, ha helyesen tette.

 

Micro hólyagok

Pľuzgiere na autolaku Képződése a kis hólyagok az autó festékek oka lehet egy vastag réteg rá autó festékek és a felső réteg száradás előtt sikerül alacsonyabb az oldószer elpárologjon.

Egy másik lehetőség az, hogy nincs ilyen szennyezés, víz vagy olaj a kompresszor. A hatás azonban tűnhet jóval azután, festék autó festékek, mint amikor melegíteni kezd a nap. Javítás jár csiszolás le a hólyagokat és alkalmazásának további réteg autó festékek a kezelt felületen.

 

 

Spray kell

Prestriekanie plechu A képen egy közelről a test, ahol alkalmazták, túl sok autó festékek. Autó festékek spray kell keresni a felszínen, mint a smirgli felület és az egyetlen módja annak, hogy orvosolja ezt a hatást csiszolni 800-as papír és alkalmazni egy újabb autó festékek.

Festékszóró kell külső oldalán a motorházfedél, és fokozatosan halad a motortérbe, ami festett előtt néhány perccel. Ezért helyénvaló, hogy egy csiszoló szalaggal, hogy mi a fertőzés elkerülése érdekében más alkatrészek, amelyek segítségével még nedves, vagy még nem kell lakkozva, de készen állnak.

Spray olyannak kell lennie, lehet a rossz beállítás esetén a permet technikák, amelyek túl nagy nyomás, és hogy csökkenteni kell fegyvert.

 

 

Csepp és stekance

Stekanec okolo kruhového zárezuHa alkalmazása során gépkocsi festékek (pisztoly), amelyek stekance hirdetmény vagy csepp, akkor drasztikusan csökkentsék a károkat, hogy ez spriccel a levegőbe fegyvert. Air fér ez a szín a helyszínen, és szárítsuk meg, és így időt takaríthat meg semmilyen utólagos módosítást. Akárhogy is, a felület egy súlyos korrekció továbbra is szükség lesz. Azonban soha ne próbálja tisztítani, vagy törölje le / törölje nezaschnuté csepp - autolack Mindig hagyja megszáradni, mielőtt a korrekció, akkor károsíthatja a már lerakódott rétegek.

A képen is kvapanec csúnya. Ez rossz oldalát peremén, ahol néhány szín élesen stieklo kicsit.

Megelőzzék az ilyen stekancom lehetséges, hogy szórni az első hely körül egy kör alakú bemetszés, autolack hagyják megszáradni, majd Dolák többi lapot.

 

 

Použitie dreveného bloku na brúsenieHatékonyan grind a cseppek, hanem a réteg az autó festékek számukra vastagabb, mint a réteg körül. Ezért, legyen óvatos, és a grind óvatosan, mert a szintezés csepp gyorsan viselni a környező festék tömítőanyag / lemez aszalt csepp még mindig nem elég köszörülés.

Egy jó módja van csomagolva 400 törmeléktől, hogy fa vagy polisztirol tömb (téglalap alakú), hogy biztos, tekintve, hogy Brüsszel csak és nem egy csepp autolack körül. Egy másik lehetőség, hogy egy négyzet fájlt. A csatolt fájl a fa / polisztirol blokkot és csiszolva újra autolack csak csepp.

Amint a szintje csökken, vágott szint közelében a többi festék, homok az egész terület körül a gyöngyök papír finomság 400 és 800-as, majd papírt felületi karcolások és megsemmisítik.

 

 

Vybrúsenie autolaku až na tmelEhhez a szám csökken polírozott cement, hogy a lemez nem tárt fel szabálytalanságot. Ez a terület lesz szükség további rétegek autó festékek kell alkalmazni, nehogy a további korrekciókat.

Csepp által okozott túlzott alkalmazásával az autó festékek egy helyen, vagy mint ebben az esetben, alkalmazása autó festékek az előző réteg, amely még nem száraz. Tervezési munka elkerülni a problémákat, mint ez, el tudja menteni egy csomó időt.

A tökéletes megjelenés jobb, ha bezárjuk az alkalmazást, némi narancshéjjal, mint csepp a felszínen. Narancs matt felület keresse korábbi festékrétegek sérülése nélkül a sima és egyenletes felülettel lehet egy nedves csiszolni finom csiszolópapírral 1200-as Tökéletes eredmény elérése érdekében.

 

 

Szálak, rovaroktól és a portól

Hmyz na autolakuHa a festmény felületén néhány szál, autolack lesz vonzza őket, és felmerült egy nagyon kis pont-szerű cseppeket. Ez lenne a sok pihe, miközben színes sikerült elérni a megfelelő felületi alkalmazásának a következő réteg az autó festékek.

Automatikus festők, akik a szakmai műhely, azonban több problémát okoz a rovarokat. Amikor szellőzés az ajtón, vagy klasszikus rajongói szűrő nélkül legyek és más rovarok problémamentes gyékény belül. Legyen óvatos, és használják a légi szórópisztollyal odožente alkalmazása előtt autolack. Egyes színek rosszabbak, mint mások. A legrosszabb kétségkívül a sárga szín vonzza a rovarokat. Általában a sötét színek jobbak, mint a fény, tekintetében rovarok. Azonban, ha a rovar ül száraz keresztül festék, ne próbálja meg eltávolítani! Hagyjuk festék megszárad, majd homokot, mint a fonalat, amelyen meg van írva néhány sort fölött.

 

 

Hmyz na autolakuMunkaterület előkészítése bélés a falak, a padló és elkészített részei álcázás lap csökkenti a problémákat okozott a por és a rovarok. Autolack szín és kiszárad, mielőtt tudta ülni rovarok vagy por az újonnan festett helyet.

Törmeléket a lapon létrehozott szálak könnyen elkerülhető, ha a felszínt egy ronggyal. A darab szövet mindig segít eltávolítani a nem kívánt szálakat, és tisztítsák meg a felületet, mielőtt alkalmazná festék vagy autó festékek. Ronggyal jó áztassa a bútorszállító, hogy távolítsa el a szennyeződéseket (zsíros), amely lehetővé teszi a felületet a portól betétek.

Részecskék fotók az ajtón, és a szín jön át a szórópisztollyal, nyomás vyfúkala őket a mélyedések és oldalain az ajtón.

A munka, folyamatosan kesztyűt! Olaj a kezed piszkos felületre és kialakulásához vezet a "hal szem", ami a további szükséges javításokat. ("Fish szem" korrekció, és alább).

 

 

Narancs felület

Pomarančový povrchHa spray-festette az első alkalommal, vagy még csak kezdő, akkor valószínűleg bekövetkezik több helyen is narancs felületét. Úgy, hogy elkerüljék a narancssárga felület szükséges a sok gyakorlás és a türelem. Ha azonban annak ellenére, hogy a nagy tapasztalattal a narancssárga felület mégis felmerül, akkor valószínűleg növelni kell nyomást a szórópisztoly vagy alkalmazni, amelynek vékonyabb réteg festék (vagy jobb szórópisztollyal).

És a felület közötti csepp narancs nem egy nagy tőkével. Szakmai autófényezés nagyobb valószínűséggel fog dobni, mint a megjelenése a narancssárga kéreg (bár végül is, nem esik a felszínen marad). Szakmai felszerelés Autófényezés is megakadályozza ezt a hatást.

Javításra narancssárga felület alkalmas felület grind gabona papír 800-1200, attól függően, melyik festéket. Ha a felöltő (végleges) egy jó ötlet, ha 1200-as papírt is vezet polírozó felületre.

 

 

"Fish Eye" - kráterek

Rybie okoHalszem hatás okozza a felületi bevonat alkalmazása előtt, általában a szilikon vagy zsír (olaj, az emberi verejték), amelyek taszítják tinta. A felszínen, majd a keletkező lyukakat a színe szennyezett területek. A legjobb a lehető képződésének megelőzésére "hal szem" (természetesen az első helyen csökkenti a szennyezés forrásai) alkalmazzák minden réteg festék (és autó festékek) a lehető leghamarabb.

A munkakörnyezet tisztának kell lennie a fertőzés elkerülése érdekében a bevonatot, befejező és a festészet. Ha az autó nem működik egy elszigetelt utastérben, falak, polcok és alatt. ki kell terjednie a szalaggal, hogy elkerüljék a porképződést a munkakörnyezetben. Során a festmény és festés műhely nem használhatók fel más munkát. Közelében ne használjuk az autót folyamat szilikon termékek, olaj vagy zsír, vagy bármilyen más színű. Szilikon is megtalálható néhány polírozó eszközök lakk, a legtöbb műanyag tisztítószereket, a dezodorok és egyéb készítmények.

Testkép az volt, hogy spray akár 2 héten belül az első rétegy. Mint látható, a felület egészen piszkos zsíros termékek (olaj, szilikon), mert néhány helyen, sok "rybých szemet. Alkalmazásával további réteget, egy vagy két nappal az első után megszüntetné ezt a problémát.

Ha probléma merül fel közben, festést szervezet használja a lemosó szennyeződések a felszín marad, tökéletesen tiszta és odmastnený. Ha ez a probléma nem oldódott meg, lehet antisilikónový juttatás, amely összekeveredik a színes és megakadályozza a halszem. Ugyanakkor szükség van a termék használatának az egész festék, mivel tartalmaz egy szilikon-spray is maradt a szilikon.

"Fish Eye" tűnhet, nagyon frusztráló. Javaslatok, hogy megszüntesse a fenti, de nem mindig segít, mert elég nehéz meghatározni, hogy a forrás a szilícium. Által okozott szennyezés is a port üvegszálas, akkor talán még szennyeződés a felszínen vagy a lemez nem távolítható el, és csak mozog a szervezetben, amely ad okot, hogy "hal szem" más helyeken. Ezért ezt a problémát még meg kell ismételni, és a kezdetiKosár is nagyon problematikus, hogy távolítsa el, és helyénvaló, hogy meghív egy profi.

 

 

Tejes felületét, lábtörlő, vagy a térképen. oblačenie

Előfordul, hogy a permetezett felület marad a "tej", miközben ő autolack vagy festék megszárad. Ez annak köszönhető, hogy az oldószer elpárolgott elég gyors, általában a hideg vagy nedves környezetben. Ezért kell Autófényezés garázs és fűthető körülbelül 20 ° C, ami biztosítja a megfelelő környezetet oldószer párolgása festék-vagy autó festékek. Milky felület általában akkor keletkezik, ha egy autó spray festett hőmérsékleten 10 ° C alatt, és tudja, oldószerek használatát kerülni kell, hogy a száraz lassabban, mint a normális.

 

 

AB profitrade Company, Ltd. semmilyen formában nem felelős a használata a fenti utasítások és az esetleges sérüléseket. Ez csak egy kiegészítő szöveget.


FőoldalFőoldal


Warning

  • Items can be added to cart after login

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Új termékek

Nincs új termék

Hírlevél

© 2018 AB profitrade s.r.o. .